En İyi VPN Uygulamaları

Sanal Özel Ağ veya her insanın bilmiş olduğu adıyla VPN (digital personal community) kavramını duymayan kalmadı.VPN bilhassa ortak wireless ağlarına bağlanırken çevrimiçi güvenliği artworkırmak yada muayyen bir noktadaki fizyolojik ağa uzaktan bağlanmak için kullanılan bir yöntemdir.Bunun yanında internet kullanımını gizlemek ve yasaklı sitelere girmek veya engelli içeriklere erişim için de kullanılabilen bir servistir.Üçüncü olarak ise bir VPN kullanması, kimliğinizin yüzde yüz emin olduğunu güvence etmez.Çoğu VPN hizmeti, bağlantılarının şifrelendiğini ve etkinlik günlüklerini tutmadığını iddia eder. Ancak yeniden de bir VPN üzerinden geçtiğinizde bile çevrimiçi etkinliklerinizde dikkatli davranmanız gerektiğini düşünüyoruz. Güvenliğinizi çevrimiçi ortamda artıran emin tarama alışkanlıklarını parasız vpn kullanırken de uyguladığınızdan emin olun.

1.Windscribe

Windscribe VPN, ücretsiz vpn programları arasındaki rakiplerine nazaran “gizlilik mevzusunda daha dikkatli” olduklarını iddia ediyor ve firma, oturumunuz kapandıktan üç dakika sonrasında bütün izlerinizi silmeye devam ettiğini savunuyor.Bedava VPN hizmetlerinde aylıok 10 GB bant genişliği ve 11 sunucu konumu kullanabiliyorsunuz. Ayrıca yerleşik bir reklam engelleyici ve güvenlik duvarı bile sunuyorlar.

2.TunnelBear

TunnelBear hızlı , basit, hafifçe ve kullanması basit VPN yazılımları ve eklentileri sunuyor.Ücretsiz TunnelBear sürümü, ayda ancak 500 MB veri sağlıyor. Ancak süresiz paket için ödeme yapıp üyeliğinizi yükseltebilirsiniz.

3.Betternet

Betternet VPN,  bilhassa ilk kez VPN kullanacak kişiler için önemli derecede basitliğe haiz bir servis.Bu yüzden de popülerliğini günden güne artırıyor.Sıfır kayıt politikasını benimseyen Betternet, bu konuyu bilhassa vurguluyor. Tamamen parasız VPN programları içinde mühim bir iddiada bulunarak sonsuza dek ücretsiz olacaklarını belirtiyorlar. Ayrıca veri limitinin olmaması da öteki servislerden üstün bir özelliği olarak vurgulanabilir.

4. OperaVPN

OperaVPN ,  Bildiğimiz üzere opera tarayıcının kendisine özgü vpn uygulaması var.Bu uygulama avrupa ve orta asya bölgelerindeki konumlarıyla hizmet veriyor bölgenize göre yani hangi ülkede yaşıyorsanız oraya en yakın coğrafyadaki konumu seçmeniz gerekiyor bu ücretsiz vpn olup tarayıcı kullandığınız sürece faydalanabiliyorsunuz ve tüm yurtiçi ve yurtdışı sitelere erişim saglayabiliyorsunuz.

5. UrbanVPN

UrbanVPN , 21 konumda devasa bir hızlı VPN sunucusu ağı kullanarak hızlı bağlantı ve sınırsız bant genişliği için optimize edilmiştir.Sınırsız sunucu ve konum anahtarlarıyla 21 ülke arasından seçim yapın, dünyanın her yerinden bağlanmaya başlayın.Şifreleme ve DNS/IPv6 sızıntı koruması ile verilerinizi, kimliğinizi ve internet bağlantınızı koruyun. Verileriniz güvenli bir şekilde şifrelenirken, gerçek IP’niz sunucularımızdan gelen gerçekten anonim bir IP ile değiştirilir.Konumlarda büyük bir hızlı VPN sunucuları ağı kullanarak hızlı bağlantı ve Sınırsız bant genişliği için optimize edilmiştir.Ayrıca Netflix,Amazon,Disney,Twitter ve Reddit gibi sosyal ağ ve bloglara hızlı bağlandığını iddaa ediyorlar seçim sizindir.

—————————— DİKKATLİ OKUYUN ———————————————

Kesinlikle VPN kullanmanızı önermiyor ve gizliliğiniz konusunda sizlere yardımcı olacaklarını sanmıyorum.Verileriniz çalınabilir veyahut başka kişisel bilgileriniz depolanabilir bu yüzden bilgisayarınız en windows defender , kaspersky , bifdefender , avira gibi bilinen sürekli virüs veritabanını güncel tutan AntiVirüs firmalarına göz atınız ben Windows Defender kullanıyorum çünki ücretsiz.